Ziņas

Jauna arsenāla ienākšana, poligona modernizācija, interesantas kaujas un jauni piedāvājumi – tas viss un vēl daudz kas cits mūsu ziņas.

Atvērtās spēles šajā nedēļā

19.08.2020

Atvērtā spēle ir iespēja uzspēlēt laser tag, iepazīt jaunus cilvēkus un aktīvi pavadīt brīvo laiku! Nedēļas nogalēs, laikos, kad nav rezervāciju, Poligon rezervē spēles laiku atvērtajai spēlei. No visiem, kas ieradušies uz spēli, tiek izveidotas divas komandas, kas dodas cīņā viena pret otru. Spēle ilgst divas stundas, pie tam cenu piedāvājums atvērtajām spēlēm izveidots īpaši draudzīgs maciņam!

Atvērtās spēles šajā nedēļā - Siguldā notiks NAKTS spēle!

04.08.2020

Nevari saorganizēt kūtros draugus kopīgai laser tag spēlei? Poligon #1 piedāvā atvērtās laser tag spēles Rīgā un Siguldā - piedalīties var ikviens interesents! Šonedēļ notiks arī atvērtā NAKTS lāzertaga spēle Siguldā, kurai vēl vari paspēt pieteikties: https://www.poligon-1.lv/lv/opengames

Atvērtās spēles šajā nedēļas nogalē

30.07.2020

Nevari saorganizēt kūtros draugus kopīgai laser tag spēlei? Poligon #1 piedāvā atvērtās laser tag spēles Rīgā un Siguldā - piedalīties var ikviens interesents!

Rezervēt

Lūdzu, izvēlēties vēlamo lāzertaga centru un datumu - tuvākajā laikā mēs ar Jums sazināsimies.

Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati ir anonīmi un palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu un reklāmas. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē. Savu piekrišanu Jūs jebkurā laikā varat atsaukt, nodzēšot saglabātās sīkdatnes.