Ziņas

Jauna arsenāla ienākšana, poligona modernizācija, interesantas kaujas un jauni piedāvājumi – tas viss un vēl daudz kas cits mūsu ziņas.

Kā lāzertags uzlabo veselību?

24.03.2020

Kamēr pasaulē noris cīņa ar Covid-19, mums ir laiks pardomāt, iemācīties vai uzzināt ko jaunu. Aktuālākais jautājums, protams, ir imunitātes un veselības stāvokļa uzlabošana, tāpēc, lai gan esošajā situācijā nevaram pulcēt daudz apmeklētājus un rīkot pasākumus, varam pastāstīt kā lāzertags var palīdzēt uzlabot fizisko formu un pašsajūtu.

Laser Tag vēsture

10.03.2020

Kopš jaunā gadsimta sākuma, savu uzvaras gājienu ir uzsācis kāds biedējošs izgudrojums - skārienjūtīgais ekrāns. Vecākiem jākļūst ar vien radošākiem, lai cīnītos ar ietekmi, ko tehnoloģiju attīstība atstāj uz viņu atvasēm. Tehnoloģijas, domājams, tuvākajā laikā nepazudīs, tāpēc jāvērš uzmanība tam, kā tās izmantot veselīgā un drošā veidā, kas ne vien nekaitē, bet arī veicina jaunās paaudzes attīstību. Viens no tehnoloģiju ēras produktiem, kas šo attīstību nodrošina, ir lāzertags, jeb laser tag.

Rezervēt

Lūdzu, izvēlēties vēlamo lāzertaga centru un datumu - tuvākajā laikā mēs ar Jums sazināsimies.

Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati ir anonīmi un palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu un reklāmas. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē. Savu piekrišanu Jūs jebkurā laikā varat atsaukt, nodzēšot saglabātās sīkdatnes.